bannerbloggeboortefotos

10 geboorte fotos die je gemaakt moet hebben met de geboorte

Er is niets liever dan een baby, net geboren, klein. Nieuw in deze wereld. De eerste uurtjes zijn perfect om vast te leggen voor later. 10 tips voor geboorte fotos die je gemaakt moet hebben voor in je foto of invulboek .

De eerste 48 uur fotos van je kindje zijn heel populair. Ze laten je newborn zien die het kortste duurt. Ook al ben je zelf geen fotograaf er zijn een aantal fotos die iedereen makkelijk kan maken. Probeer ze vlakbij een raam te maken en doe het flitslicht uit.

Hier zijn 10 ideeën voor foto’s in het ziekenhuis.

1 Eerste bedje in het ziekenhuis

inbedjedeezbabykamers
eerste foto van je baby in het bedje

Een foto van het bedje zou boven aan op je lijst moeten staan.

2 De kleine tenen

voetengeboorte
voetjes bij de geboorte

Wat niet te missen zijn, zijn de kleine vingers en voetjes tijdens de geboorte. Ook leuk om op terug te kijken en in je plakboek erbij te plakken.

3 Hoi Mama

Dale20

De eerste foto samen van je kindje met jouw is ook een moment om vast te leggen. En heel leuk om later weer terug te kijken.

4 Baby’s handje om papa’s vinger.

handjeomdevingervanpapa

Een fantastisch manier om het kleine handje te laten zien om de grote vingers van de papa.

5 Meting van het hoofdje

Het opmeten van het hoofdje is ook erg leuk om te hebben. Zelf hebben we deze foto niet. En best wel jammer.

6 Eerste weging van je kindje

wegingkindje

De eerste wegingen van je kindje thuis en in het ziekenhuis zijn mooie momenten om vast te leggen. En leuk om later weer terug te kijken.

7 Eerste foto’s samen met broertje of zusje

Een ander mooi moment is het moment dat de broertjes of zusjes elkaar zien. De liefde die bij ons straalde is een moment om nooit meer te vergeten.

8 Foto met de geboortegegevens van het ziekenhuis

Maak een foto samen met de kaartje wat bij het wiegje hangt van je baby. Als je deze in je invulboek plakt weet je altijd de allereerste gegevens. En dat is ook nog eens een leuke herinnering.

9 Eerste keer in bad

eerstekeerinbad
eerste keer in bad

De eerste keer in bad is ook een moment om heerlijk vast te leggen en niet te vergeten. Zo rustig en zo fijn om de foto’s later terug te kijken.

10 Familie foto

Als laatste om vast te leggen zijn in ieder geval de eerste ontmoetingen met de opa’s , oma’s , ooms en tantes. En andere dierbaren die dicht bij je staan.

Welke foto’s zou jij het liefst niet willen vergeten te maken. En heb je alle bovenstaande foto’s ook in je invulboek of fotoalbum zitten? Laat het hieronder weten.

Mocht je op zoek zijn naar leuke invulboeken en geboorteboeken zie hier.

Meer lezen?

Vond je deze blog met 10 tips voor geboorte fotos interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord