sophiedegiraf_knuffel

Wereldknuffeldag

Vandaag is het Wereldknuffeldag. Anders dan vorig jaar waar je iemand een dikke knuffel kon geven. Een dubbel gevoel. Aan wie zou jij het liefste een knuffel geven maar aan wie lukt dat op dit moment niet om welke reden dan ook. 

Laten we vandaag gebruiken om een virtuele knuffel te geven. Of zoals mijn zoon jaren geleden bedacht geef een knuffel die geknuffeld is. Laat weten aan degene dat je aan ze denkt.

Laat weten dat je aan ze denkt.

Zoals net al aangegeven kwam mijn oudste zoon jaren geleden toen ik hem om een knuffel vroeg met een knuffel aangelopen. Dit gaf mij vandaag de inspiratie voor het schrijven van een BLOG. Een knuffel hoeft niet fysiek te zijn maar je kan op diverse manieren laten merken dat je aan iemand denkt. Stuur bijvoorbeeld een Kaartje .

(K) raamvisite en knuffelen.

Ook de (K) raam visite ziet er op dit moment anders uit. Voorheen ging je na de geboorte langs met een leuk kraamcadeautje en mocht je de baby even knuffelen. Met de huidige maatregelen zijn ook deze knuffels even niet mogelijk. Wel kan je ook hier laten weten dat je aan de kersverse ouders denkt door een cadeautje op te sturen. Hoe leuk zou het zijn om op Wereldknuffeldag een mooie knuffel te verzenden aan degene aan wie je denkt. En wie weet word het wel de lievelingsknuffel.

Lievelingsknuffel.

In deze tijden is een lievelingsknuffel niet weg te denken voor de kleinere kinderen is hun knuffel hun steun en toeverlaat. Degene die niet een mening heeft en geen zorgen terug geeft maar zorgen wegneemt. Even knuffelen met je lievelingsknuffel kan zorgen voor rust. En ook het verdriet wat verzachten. Sinds de geboorte is mijn jongste helemaal weg van zijn knuffel. De Happy Horse knuffel is niet meer weg te denken. Hij gaat overal mee op reis. Zo beleven ze samen de avonturen.

2014 08 14 12.57.53

Ben je op zoek naar een knuffel heb je overal al gezocht en wil je hulp bij het zoeken. Stuur dan een berichtje. Dan zoek ik met je mee.

Ben heel benieuwd wat jullie lievelingsknuffels zijn.

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 102 reviews.