sophiedegiraf_knuffel knuffels

Wereldknuffeldag

Vandaag is het Wereldknuffeldag. Anders dan vorig jaar waar je iemand ook binnen 1,5 meter kon laten weten dat je om diegene geeft of aan hem of haar denkt. Een dubbel gevoel. Aan wie zou jij het liefste een knuffel geven maar aan wie lukt dat op dit moment niet om welke reden dan ook. 

Laten we vandaag gebruiken om een virtuele hug te geven. Of zoals mijn zoon jaren geleden bedacht geef een knuffel. Laat weten aan degene dat je aan ze denkt.

Laat weten dat je aan ze denkt.

Zoals net al aangegeven kwam mijn oudste zoon jaren geleden toen ik hem om een hug vroeg met zijn Happy horse konijn richie aangelopen. Dit gaf mij vandaag de inspiratie voor het schrijven van een BLOG. Een knuffel hoeft niet fysiek te zijn maar je kan op diverse manieren laten merken dat je aan iemand denkt. Stuur bijvoorbeeld een Kaartje .

(K) raamvisite

Ook de (K) raam visite ziet er op dit moment anders uit. Voorheen ging je na de geboorte langs met een leuk kraamcadeautje en mocht je met de baby kroelen. Met de huidige maatregelen zijn ook deze momenten even niet mogelijk. Wel kan je ook hier laten weten dat je aan de kersverse ouders denkt door een cadeautje op te sturen. Hoe leuk zou het zijn om op Wereldknuffeldag een mooie knuffel te verzenden aan degene aan wie je denkt. En wie weet word het wel de lievelingsknuffel.

Happy horse konijn richie

In deze tijden is een lievelingsknuffel of beer niet weg te denken voor de kleinere kinderen is hun knuffel hun steun en toeverlaat. Degene die niet een mening heeft en geen zorgen terug geeft maar zorgen wegneemt. Even knuffelen met je lievelingskonijn kan zorgen voor rust. En ook het verdriet wat verzachten. Sinds de geboorte is mijn jongste helemaal weg van zijn Happy horse konijn richie. Het merk Happy Horse is niet meer weg te denken. Hij gaat overal mee op reis. Zo beleven ze samen de avonturen.

2014 08 14 12.57.53

Ben je op zoek, heb je overal al gezocht en wil je hulp bij het zoeken. Stuur dan een berichtje. Dan zoek ik met je mee.

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord