Een babykamer in een thema of kleur?

Zwanger en al zin om je babykamer items in 1 style of thema te shoppen en te inrichten ? Ik heb hieronder wat tips op een rijtje gezet zodat het wat makkelijker word om je babykamer in te richten.

Thema of kleur

Kies een thema of kleur. Zodra je je kleur of thema weet kan je daar je kamer op inrichten.

Shop baby cadeaus en babykamer inrichting

Basic en thema inrichting

Een thema is erg gaaf maar zorg ook voor wat basic items. Combineer bijvoorbeeld een mooie plafondlamp of hanglamp met een basic kruikzak of aankleedhoes in een kleur die matcht met de lamp.

Aankleedhoes Wafelstof Basic oker geel

Vaak of weinig veranderen van thema

Ben je iemand die een thema kiest en daar heel lang mee doet of ben je iemand die na een half jaar weer een nieuw thema in je kamer wil. Dat is handig om je af te vragen. Als je de eerste bent zou je het behang, lamp en dekens compleet kunnen matchen zoals in de junglekamer zie momenteel helemaal in trek is.

Deken Jungle monkeys giraf en olifant custom made

Als je sneller wilt wisselen is het behang in thema wellicht niet de handigste optie of je moet het leuk vinden om elke keer nieuw behang te gaan kopen en te behangen. Wat ook nog eens een best prijzige gelegenheid zou kunnen zijn. Je kan dan kiezen om eventueel je behang of muur te schilderen en beplakken met vinyl muurstickers. Zo heb je net die touch van een nieuwe kamer en kan je toch ook weer snel wisselen naar een nieuw of ander thema.

muurstickervoetbal

Slaapzak en dekens

Naast de items in de kinderkamer zelf kan je ook de slaapzak op je thema aanpassen . Zo houd je eenheid en voelt je kindje zich heerlijk thuis in zijn / haar eigen kamer. Hieronder zie je een mooi voorbeeld van een slaapzak in thema en de deken is basic gehouden. Naar mate je kindje groter word is het makkelijk aan te passen naar een nieuw thema

Meyco zomerslaapzak Tropical leaves 90 cm3

Nu ik hierboven wat tips heb gegeven ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen en tips. Laat hieronder weten waar je voorkeur naar uitgaat een kleur of thema kamer en of je snel veranderd of langer in 1 thema of kleur blijft hangen.

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord