Schoolbordsticker krijtbordsticker back to school

Back to school

Bijna beginnen de scholen al weer. Wij hebben hier nog 2 weken vakantie. Nog even heerlijk genieten. En dan gaan we back to school

 

Ik heb hieronder wat praktische tips neer gezet om een schooljaar helemaal top te beginnen:

Drinkbekers en bakjes

Om een nieuw schooljaar te beginnen is het heel handig om even te kijken of alle drinkbekers en bakjes nog heel en niet lekkend zijn. En zijn ze voorzien van naam?  Bij deezbabykamers kan je mooie naamstickers voorop je drinkbekers en bakjes bestellen.

Rugtas en gymtas

Is je rugtas en gymtas nog helemaal werkzaam?  Of heb je een nieuwe rugzak nodig? Ook de rugzakken kan je eenvoudig voorzien van een naamtag.

Deze kan je zelf met je strijkijzer erop bedrukken.

Etui

Voor groep 3 hebben ze hier bij ons op school een etui nodig en deze gaat tot en met groep 8 mee. Of wanneer je tussentijds een andere wil kan dat natuurlijk ook.

Gymschoenen

Handig om ook gelijk even na te lopen of alle gymschoenen en gymkleding nog past. En indien nodig deze nog aan te schaffen.

Jaarboek

En met deze toffe tips kan het het schooljaar helemaal leuk beginnen.

Wil je jouw schooljaar bij houden kan dat in een mooi jaarboek.

Zo kan je alle mooie momenten bijhouden en fotos erbij plakken.

Wat vind jij belangrijk als je back to school gaat?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord