Terug van zomervakantie en terug naar school.

backtoschool

De scholen in het noorden zijn al weer begonnen, maandag start het zuiden van het land en de week erop het midden. Alles weer terug naar school en naar het nieuwe normaal.

Om je zoon of dochter een wat vliegendere start te geven heb ik wat leuke items hieronder neergezet welke leuk zijn om te gebruiken als je weer naar school gaat.

Allereerst een mooi schoolfotoboek. Want dit jaar 2020 / 2021 word nu al een ander jaar dan alle anderen. En om al deze toch wel andere momenten toch vast te leggen is dit leuke schoolfotoboek een leuke aanvulling.

Hierin kun je alle fotos bijhouden van alle schooljaren.

mijnschoolfotoboek

Mocht jouw kindje voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaan is het superleuk om een mooie rugzak cadeau te geven. Raadzaam is het om te rugzak niet te groot te kopen. Een waar een broodtrommel en beker in past is vaak al voldoende. Zo word het niet te zwaar om de rugzak zelf te dragen maar voelen ze zich vaak wel gelijk helemaal groot.

Wist je dat je bij Deezbabykamers leuke naamstickers kan laten maken welke je op de broodtrommel kan plakken. Zo raak je jouw bakje nooit meer kwijt.

naamsticker_stalbans

Al vanaf €2,50 bestel je je eigen naamsticker. En deze is volledig te personaliseren. Mocht je zelf nog een ander idee hebben voor je bedrukking dan kan je altijd een priveberichtje sturen.

Wat naast naamstickers en fotoboeken handig is zijn notitieblokken. Hierin houd je makkelijk je notities bij.

Ook is een sleutelhanger altijd erg handig zo kan je je fiets of huissleutel minder snel kwijtraken

Sleutel hangers zijn er in alle soorten en maten, daarnaast zijn er sleutel hangers te personaliseren.

Welke items vinden jullie handig als je weer naar school gaat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 98 reviews.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.