LIEVEJUFtheeblik

Wat kan je geven aan de Meester of Juf aan het einde van het Schooljaar?

Aan het einde van het schooljaar is het altijd leuk om aan je Juf of Meester een cadeau juf en meester te geven. Of als je afscheid neemt van school of het Kinderdagverblijf. Maar wat zijn nou leuk dingen om te geven.

Hieronder heb ik een aantal leuke cadeautjes voor de juffen en meester op een rij gezet.Hierbij heb ik gekeken naar de prijs. Dus ik heb een aantal kleinere gifts geselecteerd , een aantal leuke kaarten en een aantal grotere cadeautjes. Elke juf of meester is anders. En bij elke meester of juf zal jou zoon of dochter zich anders voelen.

Kleine cadeautjes tot 5 €

Hieronder wat leuke ideeën voor kleine cadeautjes welke tot 5 euro zijn. Denk aan een sleutelhanger welke je kan aanvullen met een lekkere chocolade reep of leuk bloemetje of kaartje.

Ook heel erg leuk om te geven zijn de nieuwe cadeaublikken voor juffen en meesters. Deze kan je zelf vullen of gevuld laten leveren.

Kaarten voor Juffen en Meesters

Kaarten welke je naar je juf of meester kan sturen of kan geven samen met een leuk cadeautje.

Een kaart met een kadootje maakt het kadootje net iets persoonlijker. Maar wat schrijf je nou op zo’n kaart. Leuk is om een leuk moment wat je dit jaar beleefd heb samen hierop te schrijven. Zo blijft het ook voor je juf of meester een mooie herinnering.

Cadeautjes tussen de 5 en 10 euro

Andere leuke cadeautje zijn gepersonaliseerde cadeautjes of cadeautjes met een leuke tekst.

Denk aan een leuke spaarpot, handige tas om alle papieren in te vervoeren of een leuk cadeaublik met lekkere snoepjes voor de meester of juf.

Mocht je zelf een leuk kadootje gevonden hebben en deze hier missen deel het dan hieronder.

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel. Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 102 reviews.