kraamcadeau mint

Cadeaus om te geven en te krijgen

Op kraamvisite is in deze corona tijd net even anders. Nou is de kraamperiode een spannende periode voor alle kersverse ouders. En wil je dit als familie, vrienden of collega’s niet zomaar voorbij laten gaan.

Bij Deez heb ik daarom een aantal leuke kraamcadeaus samen gesteld welke erg leuk zijn om te geven. Ook kan je zelf je winkelmandje vullen en kiezen voor ingepakt als cadeautje dan maak ik er een mooi kraamcadeau van. Dit om het net wat gezelliger te maken en makkelijker zodat je de nieuwbakken ouders toch op een leuke en unieke manier kunt verrassen.

1. Babyverzorging

Het eerste leuke cadeautje om toe te voegen zijn de mini flacons van Naïf. Deze staan leuk en is leuk om uit te proberen.

naïf mini's

2. Babymutsje

Het 2de cadeautje wat leuk om te geven is een mutsje met of zonder naam of een leuke tekst die jullie zelf erop bedenken. Of een mutsje welke al een bestaande tekst erop heeft staan.

babymutsjes

3. Speenkoord

Wat ook altijd handig is om te geven is een speenkoord. Zodat bij het gebruik van een speen de ouders deze niet snel kwijt raken. Deze zijn er in van kleine knuffelversie tot een simpelere versie met kralen.

kraamcadeautjemint

4. Hydrofiel monddoekjes

En als je dan als laatste ook nog wat hydrofiele monddoekjes toevoegd krijg je een hardstikke kleurrijk en leuk geheel. Wat heel leuk is om cadeau te krijgen en cadeau te doen.

457275 Meyco hydrofiele monddoekjes floral 1920x1920

5. Kaarten

Dit geheel kan je compleet maken met een leuk kaartje deze kan je zelf schrijven of laten schrijven door Deez. Zet dan bij je bestelling welke tekst op het kaartje mag komen.

helloboykaart

Wil je bovenstaand pakket direct bestellen is deze nu tijdelijk in de aanbieding voor de leuke prijs van €10,00

Bestel jouw cadeaupakket nu hier:

kraamcadeau mint
Kraamcadeau mint

Mocht je zelf een cadeau pakket willen samen stellen of advies mag je altijd contact met Deez opnemen middels Whatsapp / Facebook of Instagram. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Voor nu wees gezond allemaal en tot de volgende blog.

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 102 reviews.