Corona en Deezbabykamers

Om het corona virus kan niemand meer heen, maatregelen zijn genomen. En hoop dat iedereen deze dan ook in acht neemt. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de ouderen maar ook al hulpverleners en mensen die wel moeten klaar staan in de zorg veilig en op een verantwoorde manier hun werk kunnen doen.

Dank daarvoor aan alle mensen in de zorg, onderwijs, politie , brandweer en alle andere mensen die hun steentje bijdragen.

Help je naaste en neem je eigen veiligheid in acht.

Deezbabykamers zal zover mogelijk alle bestellingen versturen, ophalen is tijdelijk niet mogelijk. Het kan zijn dat pakketjes later bezorgd worden dan normaal. Postnl en DHL hebben nog steeds enige vertraging. Houd daarom rekening met een langere levertijd. Wil je geleverd krijgen op een bedrijfsadres houd er rekening mee dat deze ook daadwerkelijk open is. Is dit niet het geval zal Postnl of DHL het pakket retour sturen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Deezbabykamers is ook afhankelijk van Postnl en DHL. PostNL houd iedereen op de hoogte van hun bezorgtijden en diensten via hun eigen site. Zodra de situatie veranderd laat ik het jullie weten.

Inmiddels is het naar Belgie verzenden weer mogelijk houd ook hier rekening met enige vertraging.

#corona #stayhealthy #stayhome #togetherwecanmakeadifference #deezbabykamers

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 101 reviews.