Corona

Corona
Corona 2

Covid-19 ( Corona virus):

Wellicht zijn er vragen die betrekking hebben op jouw als klant van Deezbabykamers. Zoals bekend zijn wij 100% een webwinkel, en derhalve is er geen rechtstreeks contact. Vanzelfsprekend blijft Deezbabykamers gewoon uw bestellingen leveren.

Verzending:

Belangrijk om te weten is dat het RIVM aangeeft dat het Corona virus NIET overdraagbaar is via post en/of pakketten (RIVM)

Ik verpak jouw bestelling(en) zeer zorgvuldig, hierdoor loop je geen risico op corona. Want je hoeft de deur niet uit en het pakket word thuis afgeleverd.

Voorraad beheer:

Meeste producten die in de webwinkel staan zijn direct op voorraad, hetgeen belangrijk is gezien de sterk toenemende vraag. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan vermeld ik dit duidelijk. Neem contact met mij op als je advies wenst te hebben voor wellicht een vervangend artikel.

PostNL / DHL:

Zowel PostNL als DHL hebben een sterke toenemende vraag voor pakketzendingen zeker in de Vakantie periodes. Hierdoor kan het zijn dat je bestelling vertraging op loopt.  Bestel dus op tijd. Ook kan het zijn dat de bezorger jouw pakket minimaal 1,5 meter voor de deur laat staan nadat u de deur heeft open gedaan. Eventuele handtekeningen hoeven niet te worden gezet.

Zoals je ziet ben ik ondanks de beperkende maatregelen gewoon open, maar het kan zijn dat jouw pakket iets later komt dan normaal. Bestellen via de webshop is veilig, voor mij, de bezorgers en natuurlijk voor jouw en je kind(eren. Wel zo prettig in deze tijd.

Dank je wel voor je begrip.

Deez