Dierendag

4 oktober is het Dierendag. De verjaardag voor jullie hond, poes, konijn , Cavia , vis, Hamster of andere huisdier.

Super leuk natuurlijk om jouw lieve huisdier die dag heerlijk te kunnen verwennen. Maar wat nou als je geen huisdier hebt. Of als je wel van dieren houd maar er onwijs allergisch voor bent.

Dan kies je gewoon voor een leuke dieren aankleding in je kinderkamer, babykamer of woonkamer. Er zijn genoeg leuke dieren accessoires te bedenken en te vinden. Zelf hebben we hier vissen gehad en een Hamster. We hebben een hamster 3 keer gehad. Maar helaas leven ze niet zo heel lang. En momenteel hebben we dus geen huisdieren meer.

Mijn lievelingsdier zelf is een Orka. Wat een supergave dieren zijn dat. We zijn al meerdere keren in Seaworld Florida geweest en dat is zo gaaf om zulke grote dieren te zien van zo dichtbij.

De Orka hieronder is inmiddels niet meer in Orlando Florida aanwezig maar deze had echt het WOW effect.

Naast Orka’s vind ik andere dieren natuurlijk ook super lief en leuk, maar ik ben alleen voor veel dieren allergisch en krijg dan traanogen , mijn neus gaat dichtzitten en dat werkt niet heel fijn.

Nou wilde ik met deze Blog iedereen een hele fijne Dierendag wensen en wil natuurlijk heel graag hieronder weten wat jullie lievelingsdieren zijn.

In de Webshop heb ik ook een heleboel leuke Dierenkamer thema items staan. Vandaag is het Wild Life thema life gegaan. Een super stoer thema met mooie kleuren combinaties.

Kussen Wild Life met tent | old green

En heb je fotos van jouw lievelingsdier of dierenkamer show ze dan hieronder. Ben erg benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 98 reviews.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.