Dierendag

4 oktober is het Dierendag. De verjaardag voor jullie hond, poes, konijn , Cavia , vis, Hamster of andere huisdier.

Super leuk natuurlijk om jouw lieve huisdier die dag heerlijk te kunnen verwennen. Maar wat nou als je geen huisdier hebt. Of als je wel van dieren houd maar er onwijs allergisch voor bent.

Dan kies je gewoon voor een leuke dieren aankleding in je kinderkamer, babykamer of woonkamer. Er zijn genoeg leuke dieren accessoires te bedenken en te vinden. Zelf hebben we hier vissen gehad en een Hamster. We hebben een hamster 3 keer gehad. Maar helaas leven ze niet zo heel lang. En momenteel hebben we een hele lieve hond Cooter.

huisdieren

Mijn lievelingsdier zelf is een Orka. Wat een supergave dieren zijn dat. We zijn al meerdere keren in Seaworld Florida geweest en dat is zo gaaf om zulke grote dieren te zien van zo dichtbij.

De Orka hieronder is inmiddels niet meer in Orlando Florida aanwezig maar deze had echt het WOW effect.

Dierendag

Naast Orka’s vind ik andere dieren natuurlijk ook super lief en leuk, maar ik ben alleen voor veel dieren allergisch en krijg dan traanogen , mijn neus gaat dichtzitten en dat werkt niet heel fijn.

In de Webshop heb ik ook een heleboel leuke Dierenkamer thema items staan. En omdat het thema jungle nog steeds erg in trek is heb ik hier een foto van een echt jungle kinderkamer speciaal voor dierendag.

aankleedhoes jungle getekend

En heb je fotos van je eigen dieren thema kinderkamer kan kan je meedoen aan de kinderkamer van de maand.

Ook wilde ik met deze Blog iedereen een hele fijne Dierendag wensen en wil natuurlijk heel graag hieronder weten wat jullie lievelingsdieren zijn.

Meer lezen?

Vond je deze dierendag blog interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord