Duurzaam en biologische producten voor ons klimaat en Milieu

Ons klimaat en milieu word steeds belangrijker voor ons. Niet alleen in de privéomgeving maar ook voor bedrijven. Ook Deezbabykamers is Duurzaam ondernemen een hele bewuste keuze en ben ik hier heel bewust mee bezig. Niet alleen omdat ik het belangrijk vind voor mezelf maar ook omdat ik vind dat we allemaal erg makkelijk spullen weer weggooien en wegdoen.

Hergebruik verpakkingsmaterialen

duurzaam ondernemen
Deezbabykamers hergebruikt dozen om de afval productie te reduceren.

Om te voorkomen dat er teveel weg word gegooid. Probeer ik materiaal te hergebruiken. Zo kan het zijn dat je een bestelling in een doos verzonden krijgt die al een keer gebruikt is.

Hergebruik vinyl en papier

duurzaam ondernemen
Hergebruik van het vinyl en papier

Ook papier en het vinyl dat ik gebruik voor het bedrukken van de decoratie en cadeaus worden indien mogelijk zo gesneden en bewaard dat het voor een andere bedrukking weer gebruikt kan worden.

Duurzame producten

Naast het hergebruik kies ik er bewust voor producten in te kopen die duurzaam zijn. En dus ook langer gebruikt kunnen worden. Een beter milieu begint echt bij jezelf daar ben ik van overtuigd.

Zo kies ik voor steeds meer duurzame en biologische producten in mijn webshop. Want iedereen wil een gezonde en duurzame wereld neerzetten voor zijn/ haar eigen kinderen.

Wat doen jullie eraan om beter te zijn voor ons klimaat en milieu? Help mee om onze waste te reduceren!

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord