baby kraammand

Een kraammand maken, waar moet je beginnen?

Zoals ik in de vorige blog al had aangegeven is het superleuk om een kraammand cadeau te geven. Je kunt natuurlijk voor het gemak een standaard kraammand bestellen. Zelf vind ik het veel leuker om een kraammand zelf samen te stellen.

Zo’n kraammand word ook wel eens een 10 dagen pakket genoemd. Dat wil zeggen dat er elke dag 1 cadeautje open gemaakt mag worden. Je hebt dan als kersverse ouders niet 1 keer maar 10 dagen plezier van het pakket.

Waar komt dit idee vandaan?

Een kraammand of 10 dagen mand maken is van oorsprong een Brabantse traditie. De kraamperiode van een vrouw duurde vroeger 8 tot 10 dagen, vandaar dat de meeste mensen dat aantal nog aanhouden bij het samenstellen van zo’n cadeaumand. Elk pakje heeft een labeltje met ‘dag 1, dag 2, dag 3’ etc erop. Zo weet de moeder precies welk cadeautje er op die dag aan de beurt is.

In de webshop kan je diverse cadeaumanden en kraamcadeaus vinden maar hoe leuk is het om zelf je kraamcadeau samen te stellen. Deez babykamers wil je hierbij helpen als je echt iets origineels wilt hebben. Stel dan je eigen kraammand samen. Zo kan je rekening houden met de wensen van de ouders en kan je rekening houden met je eigen budget.

Wil je nou zo’n unieke en eigen kraammand neem dan contact met mij op dan gaan we samen aan de slag om jouw unieke gepersonaliseerde cadeaumand te maken.

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

cadeaukaartenzwartwit kraammand

Geef een antwoord