funmania

Funmania

Nou leek het me leuk om wat vaker leuke tips te gaan delen met jullie. Leuke uitjes , leuke knutsel tips en andere bruikbare tips voor kinderen. De allereerste Tip die ik met jullie ga delen is een uitje naar Aalsmeer, Funmania genaamd. Niet de studios die daar ook te vinden zijn maar een Sporthal welke omgebouwd is tot waar klimparadijs.

Wij mochten zelf als allereerste in December al een keer proefklimmen en spelen hier en afgelopen weekend heeft onze oudste zijn kinderfeestje hier gehouden.

Funmania

De naam Funmania zegt eigenlijk al genoeg Fun voor Jong en oud.

DSC 0716
Funmania Aalsmeer

In februari 2020 is Funmania officieel open gegaan dus alles is helemaal nieuw.

Entree prijs

Voor €10,95 krijg je een instructie en mag je door de hele zaal heen klimmen.

Wat is er allemaal te doen?

Er is een Ninjakooi , een tubebaan, zipcoaster, voetbalveld, klimparcours, interactieve muur, mini apenkooi, nettenparcours, big air, free fall, mission impossible diverse klimmuren en een heuse schaatsbaan.

Tot 130 is er een laag klimparcours en zijn kunnen de meeste activiteiten zonder klimgordel gewoon gedaan worden.

Voor kinderen tussen de 130 en 150 zijn er al wat lastigere parcoursen welke door de gehele zaal heen gaan. Bij alle parcoursen en klimwanden staat duidelijk de moeilijkheidsgraad aangegeven en er staan bij alle activiteiten begeleiders die je uitleg kunnen geven of helpen.

En ook voor de grotere “kids” onder ons kan je vanaf 150 of 12 jaar de meeste lastige parcoursen beklimmen. Zelfs op het dak van het complex welke jammer genoeg vanwege de wind gesloten was toen wij er afgelopen weekend waren is er een mooi klimparcours. Ook is er voor de grotere kids een Zipline aangelegd welke door de hele zaal een gaat.

DSC 0706

Kinderfeestje

Wil je je kinderfeestje in Funmania komen vieren is dit ook voor de ouders heel goed georganiseerd. Er word duidelijk bij binnenkomst afspraken gemaakt wanneer de kids hun eten krijgen. En wanneer het de afgesproken tijd is word er via de microfoon omgeroepen dat het eten er is. Zo hoef je zelf niet alle kinderen te zoeken en te roepen.

Qua kinderfeestje kan je ook nog kiezen voor diverse pakketten maar voor een kinderfeestje is dit zeer betaalbaar en zeker een aanrader.

Funmania bied niet alleen voor kinderfeestjes maar ook voor bedrijven en scholen pakketten aan.

Conclusie

Onze zoontjes van 6 en 11 jaar hebben zich geheel uitgeleefd in deze te gekke hal. En vonden het super jammer dat we weer naar huis moesten. En ook de kids die mee zijn geweest met het kinderfeestje hebben stuk voor stuk aangegeven zeker nog een keer terug te willen.

Mochten jullie leuke beelden hebben van Funmania Schroom dan niet om ze via Social media met hun te delen.

Al met al geven we deze locatie een Dikke 10 !!!

Wil je meer informatie ga dan direct naar de Website van Funmania

DSC 0738

Geef een antwoord