Groene kinderkamer tips

Nu we richting de zomervakantie gaan. En alles weer wat groener eruit gaat zien leek het me leuk om deze keer een inspiratie blog groene kinderkamer te gaan schrijven. Nou zijn er diverse kleuren groen en welke zijn nou leuk om te combineren en waarmee kan je ze dan combineren.

Olijfgroen

Deze kleur groen past perfect bij een stoere kamer. En kan je ook prima met een jungle thema of dieren thema combineren.

Mint groen

De mintgroene kleur welke eerst helemaal hip en trendy was is wat meer op de achtergrond geraakt. Maar is wel nog steeds erg mooi om op te nemen in je groene kinderkamer.

Oud groen en vintage groen

De oud groene kleur en vintage is een mooie donkere kleur welke je prima kan combineren met mooie leger groene kleuren. Het maakt je kamer wel iets donkerder. Dus zorg ervoor dat je dan ook wat lichte elementen in de kamer plaatst.

Wat is jouw favoriete groene kleur?

Ik ben erg benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat. Laat hieronder je reactie achter! Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel. Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Geef een antwoord