valentijnskaarten ik mis je

Ik mis je – gratis downloads

3 weken en 2 dagen zitten we al in deze lockdown. En het gemis naar school, familie en vrienden zie ik ook hier thuis steeds groter worden. Ik mis je het thema van deze week.

Nu kan je op verschillende manieren laten weten dat je je Juf , meester, opa en oma mist. Klik op de link dan kan je op de site van Annidesign deze te gekke kleurplaten downloaden.

Gevonden bij Annidesign

Bij Annidesign op de website kan je mooie tekening downloaden: https://annidesign.nl/nieuws/ik-mis-je-gratis-downloads/

Met deze mooie kleurplaten kan je je oma, opa, juf , meester of iemand anders die je heel erg mist een hart onder riem steken.

Stuur de link van deze pagina door naar anderen. En ben je trots op het eindresultaat? Post dan de creatie op de sociale media en tag #Deezbabykamers en #ANNIdesign.

Hebben jullie ook leuke linkjes naar leuke kleurplaten of andere leuke ideeen om je naaste te laten weten dat je aan ze denkt laat het dan weten. Ik zal ik de volgende Blog een item maken met ideeën wat je kunt maken en geven.

Meer lezen?

Vond je deze blog ik mis je leuk en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Ansichtkaart-Hart-Onder-De-Riem-van-MiekinVorm ik mis je
https://deezbabykamers.nl/product/ansichtkaart-hart-onder-de-riem/

Geef een antwoord