Invulboeken tijdens zwangerschap welke kies je?

Zoveel keus aan invulboeken en waar moet je starten. Je bent zwanger en hoe leuk is het dan om je hele zwangerschap bij te houden in een mooi invulboek. Zo kan je later nog eens nalezen hoe je alles heb beleeft en mooi foto’s erbij plakken.

Welke invulboeken voor Zwangerschap er momenteel in het assortiment zijn heb ik hieronder een mooie collage van gemaakt met daarbij de plus en minpunten.

  1. Ik ben zwanger van Studio ins en outs.
  2. Mijn zwangerschapsdagboek van Sophie de Giraf.

Beide boeken zijn erg fijn en er passen veel foto’s in. Waarbij je bij het Studio ins en outs boek vooral veel zelf kan invullen en veel tekst zelf moet verzinnen. Is bij het boek van Sophie de giraf al veel vooraf ingevuld en is het vooral een kwestie van aanvullen.

invulboeken zwangerschap

Beide invulboeken zijn dus erg fijn en het ligt er geheel aan hoe creatief je zelf bent. Wil je zelf je creativiteit kwijt kunnen raad ik het boek van Studio ins en outs aan. Ben je wat minder creatief maar wil je wel je gehele zwangerschap vastleggen dan is het Boek van Sophie de Giraf een echte aanrader. Met allerlei leuke envelopjes en ruimte voor je echo’s en mooie zwangerschapsfoto’s maak je met dit boek helemaal een eigen mooie herinnering voor later.

Mochten er in de toekomst nog andere boeken bijkomen zal ik deze zeker hier ook neerzetten en samen met jullie delen wat de voor en nadelen per boek zijn.

Meer lezen ?

Deel dan dit artikel ! Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord