Kerst musthaves 2021

Kerst 2021, het aantal mensen wat in Nederland kerst gaat vieren lijkt een stuk groter dan voor Corona. De kerstinkopen worden dan ook flink gedaan. Hierbij wat leuke Kerst musthaves voor 2021.

Van een raamsticker tot kerstballen om je boom te versieren. Of een tof t shirt met een leuke tekst.

Ook worden er toffe cadeaus besteld zoals leuke borrelplanken.

Ik heb hieronder wat gave ideeën op een rij gezet wat zoal besteld word vanuit de webshop of op aanvraag.

Kerstboom versiering

Je allereerst kerst met je kindje wil je natuurlijk een blijvende herinnering aan maken. Hoe tof zijn dan deze houten kerstballen met naam. Of tekst naar keuze.

 

En wat vind je van deze mooie toffe kerstbal van Sophie la giraf. Ook te personaliseren met naam.

kerstbalmetnaam

Kerst cadeautjes

Met kerst speelt eten ook altijd een belangrijke rol. Nou zijn de tapas en tapasplanken ook helemaal in. En heb ik deze toffe planken mogen maken. Momenteel staat deze nog niet in de webshop maar komt wel heel snel.

Leuke aanvulling is om zelf wat borrelhapjes erbij te kopen bij de lidl , alber heijn of andere supermarkt naar keuze. En deze toe te voegen.

Meer lezen?

Vond je dit artikel over de Kerst musthaves interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord