Hallo ik ben Desiré Smit moeder van 2 stoere jongens van 5 en 10 jaar, getrouwd en woon in Pijnacker. Ik ben sinds 5 jaar de eigenaresse van de webwinkel www.deezbabykamers.nl

Na de zwangerschap van de jongste wist ik al heel snel dat ik niet alleen thuis wilde zitten. En was het idee van een webshop in de babyuitzet al snel geboren.

In 5 jaar tijd is de webshop gegroeid en heb ik al een aardige vaste klantenkring opgebouwd. Ook sta ik regelmatig in de omgeving van Pijnacker op markten en braderieën.

Het leukste vind ik het contact met de klanten en om te zien dat het weer gelukt is om de babykamer en of uitzet te vinden naar hun eigen smaak. Ook is het tof om cadeautjes gepersonaliseerd met naam te maken.

De dagindeling van mij zie er als volgt uit. Meestal breng ik in de ochtend de kinderen naar school en daarna kijk ik meestal even of er nog berichtjes en bestellingen zijn. Daarnaast probeer ik om de dag een stuk te gaan hardlopen. Of savonds te sporten.

Elke dag rond half 3 breng ik alle pakketjes weg naar het Post NL punt hier in de buurt. Alle bestellingen die dus voor half 3 gedaan worden gaan dezelfde dag nog verzonden indien deze op voorraad zijn.

Op de uren dat ik niet bezig ben met Deezbabykamers houd ik ervan om lekker buiten te gaan hardlopen of te gaan sporten in de sportschool.

Mochten jullie iets missen in het baby lifestyle assortiment aan Babyuitzet, cadeautjes of decoratie items neem gerust contact met mij op.