Over Deezbabykamers

Over Mij

Het beste voor je baby dat is waar Deezbabykamers voor staat.

Mijn naam is Desire Smit, Welkom in mijn mooie en gezellige online webwinkel Deezbabykamers – dé online shop voor verantwoorde babyartikelen!

Ik ben sinds 20014 de trotse eigenaar van Deezbabykamers. Het was altijd een droom van mij om een eigen webshop te starten met producten die niet alleen van hoge kwaliteit zijn maar ook duurzaam en verantwoord gemaakt.  Waarom? Ik wil graag weten waar mijn producten vandaan komen. En hoe ze gemaakt zijn. Voor kwaliteit en duurzaamheid betaal je iets meer maar het werd mij ook al gauw duidelijk dat mijn klanten kwalitatief hoogwaardig en verantwoord speelgoed en verzorging ook erg belangrijk vinden voor de ontwikkeling van hun kinderen. Het is ontzettend leuk dat dit gerealiseerd is met Deezbabykamers. Ik laat je graag kennismaken met de persoon achter Deezbabykamers en de webwinkel zelf: lees je mee?

Wie ben ik?

Naast het runnen van mijn webwinkel Deezbabykamers, zorg ik als moeder voor 2 stoere, lieve kids. Wat erg handig is. Want door mijn eigen kids heb ik de nodige ervaring gekregen in waar ik op moet letten bij Speelgoed, babyartikelen en babyverzorging. 

Deezbabykamers verantwoorde babyartikelen.

Deezbabykamers is een webwinkel met unieke gepersonaliseerde kraamcadeautjes voor jonge kinderen. Bij Deezbabykamers vind je een breed assortiment met verschillende categorieën en merken zoals: Happy Horse, Label Label, Annidesign en onder andere Bubbles en Naïf.

Speelplezier staat bij het speelgoed gedeelte van Deezbabykamers natuurlijk voorop! Daarnaast staat bij Deezbabykamers verantwoord, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar speelgoed voor kinderen van 0 tot 6 jaar centraal. Bovendien is het speelgoed ecologisch verantwoord geproduceerd. Daarbij is vanzelfsprekend gebruik gemaakt van gifvrije en duurzame grondstoffen en toevoegingen.

Het houten speelgoed is niet alleen mooi van vorm en uitnodigend om mee te spelen, het is ook gemaakt van recyclebaar- en duurzaam geproduceerd hout. Dit hout is vrij van splinters en is geverfd met gifvrije verf. Hierdoor tref je alleen producten aan met een kwaliteit waar Deezbabykamers voor staat.

De babykamer artikelen zoals Lampen , Dekens en aankleedkussenhoezen worden met de handgemaakt van Oekotex standaard 100 keurmerk. 

okotexOeko-Tex Standaard 100 is een test- en certificeringssysteem voor textiel. De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker.

De babyverzorgingsproducten van Deezbabykamers met de merken zoals Naïf en Bubbles zijn 100% gemaakt van natuurlijke producten. Naïf heeft sinds september 2020 hiervoor zich zelfs aangesloten bij Bcorp Dat wil zeggen dat alle producten en verpakkingen zijn plasticvrij en ook de distributie gaat op natuurlijke wijze.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, sta ik voor je klaar met een goed en gedegen advies, want met de juiste aankoop bezorg je een kind veel speelplezier en dat is waar het bij Deezbabykamers om gaat!

Ik ben bereikbaar op:
E-mail  of via Whatsapp: 06-29490963

Of via Facebook en Instagram

2014

Opgericht

EU producten

Producten die worden gemaakt binnen de EU en dus ook aan alle Europese eisen voldoen.

9.7/10

Een 9,7 van 10 krijg ik van mijn klanten voor Service, producten en verzending. 

Duurzaam en Ecologisch worden steeds belangrijk, en daar wil Deezbabykamers aan mee werken. Zet jij ook een stap naar een beter milieu en een wereld zonder chemicaliën?

– Desire Smit