Ruilen en retourneren

Ruilen of Retourneren? 

Ik vind het natuurlijk erg jammer als je niet tevreden bent over een product. Alle producten pak ik met veel plezier en zorg in. Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

In dergelijke gevallen kun je de bestelling altijd naar mij retourneren. Ik zal wel controleren of hier niet meer mee is gedaan dan schriftelijk is voorgeschreven. Wettelijk gezien mag je het product namelijk uitproberen zoals je dat ook in een fysieke winkel mag doen.

Uitzondering geldt voor maatwerk producten. Deze staan bij de producten duidelijk aangegeven. 

Wanneer er meer mee is gedaan dan dit dan zal ik controleren of ik het product met waardevermindering retour kunnen accepteren of dat deze op kosten van jezelf weer naar je toegestuurd moet worden.

Wanneer je een bestelling wilt retourneren dan is dit mogelijk binnen 14 dagen om dit aan mij te laten weten. Dit kan via het mailadres info@deezbabykamers.nl. Na het aanmelden is er vervolgens nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling daadwerkelijk naar mij retour te sturen. Ik doe mijn uiterste best om het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten vervolgens zo spoedig mogelijk terug te betalen.

Dit zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebeuren. Enkel de kosten voor retour van je eigen huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, en €3,95 voor Brievenbuspost pakket raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt ook hiervoor contact opnemen met info@deezbabykamers.nl.

Download ook hier het herroepingsformulier om het artikel(en) retour te sturen : retourformulier

Zoals al eerder aangegeven draag je wel zelf de kosten voor het terugzenden van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer deze in de bestelling nog voor je te wijzigen voordat de bestelling verzonden word. Indien dit niet lukt zal ik naar een andere oplossing zoeken.

Nog vragen of onduidelijkheden? 

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met mij op.