babyspeelgoed veiligheid

Knuffels en hun maatje

Al weer bijna 4,5 jaar geleden dat mijn jongste zoon werd geboren. En hij kreeg tijdens het kraamfeest een superzacht en lieve knuffels van Happy Horse.

Helemaal leuk en bij hem in de wieg erbij gelegd.
Na een paar weken kon hij alleen slapen als de knuffel naast hem lag. Of tegen hem aan. Helemaal blij met zijn AAhh zoals hij hem later noemde.

De eerste vakantie kwam eraan en voor de zekerheid een extra versie opgespoord via internet. Gelukkig was die te vinden. Beide zijn meegegaan op vakantie en gelukkig in de 4,5 jaar tijd geen enkele keer de knuffel kwijt geraakt. Als je leuke en mindere leuke dingen samen deelt wil je je knuffel niet meer kwijt. En kan het verdriet heel groot zijn als dat wel gebeurd.

Om dit te voorkomen kan je de knuffel bijvoorbeeld alleen in bed laten liggen. En tijdens vakantie ook alleen op de kamer waar geslapen word. zo verklein je de kans dat je onderweg
de knuffel ergens laat liggen.

Ook hier is de knuffel af en toe wel eens mee geweest, een uitstapje af en toe is natuurlijk ook wel erg leuk.

Mocht je nou wel een knuffel zijn kwijtgeraakt kan je hem hier op deze site natuurlijk proberen te vinden. Onder het kopje knuffels en poppen hebben we een uitgebreid assortiment aan knuffels die graag tijdens de geboorte gekocht worden.

Mocht je hem hier niet vinden heb ik op de knuffelsite ook erg veel knuffels teruggevonden. Hier vind je voornamelijk tweedehands knuffels, wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze minder goed knuffelen.

Mocht je je knuffel willen terugvinden kan je ook een oproep via de facebookgroep knuffel kwijt, gezocht, aangeboden! een oproepje doen dan kunnen ze meehelpen met zoeken. Handigste is wel als je een foto van je favoriete knuffel hebt.

Als je nou ook een superleuke site vind waar je je knuffels kan terugvinden hoor ik het graag. Dan ga ik die hier ook plaatsen.

 

knuffels richie

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

happy horse knuffel mickey aap deezbabykamers

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 70 reviews.