legomovie2

Lego Movie 2 HOT or NOT

Vandaag zijn we met onze 2 kids jongens van 4 en 9 naar LEGO Movie 2 gegaan. Even als afsluiting van de vakantie.

Wat een feest. De vorige film van LEGO movie vonden we allemaal erg leuk en deze is dan ook al veelvuldig gekeken. Dat maakt dat als je dan naar Deel 2 gaat wel een beetje sceptisch zal deze net zo leuk worden of in dezelfde style. Of is het helemaal uit zijn verband gehaald en is de film eigen heel erg saai.

Bij deze zonder als te veel van de film zelf te verklappen. Is het verhaal zo opgezet dat het weer even spannend is. Voor de volwassenen zitten er grapjes in, voor de leeftijd van 4 en ook voor de leeftijd van 9. Dat maakt deze film echt een familie film en zeker een aanrader.

Er zitten wel spannende onderdelen in waar mijn jongste even wat dichter naar me toe kroop. Maar niet waar ze bang van worden of slapeloze nachten aan over houden.

Wat een voordeel is van niet alleen deze lego movie film maar over de eerste lego movie film is dat beide kids naar huis gingen met het idee we gaan snel weer met onze lego spelen. Want dit was echt een super tof verhaal. We kunnen het misschien wel naspelen.

Een dikke 9 geven we deze film wel.

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 101 reviews.