All you need is liefde

Over een paar dagen is het zover Valentijnsdag. Ook wel de dag van de liefde genoemd. De ene vind het super leuk om hieraan mee te doen. De ander vind het verschrikkelijk.

Wat vind ik ervan? Super leuk om iemand te verrassen alleen is de verrassing natuurlijk wel net iets minder als je het op valentijnsdag verstuurd dan op een willekeurige andere dag. Aangezien die persoon er toch wel een klein beetje op hoop ” iets te krijgen”. Hoe leuk zou het zijn net iets eerder of net een paar dagen laten je liefde te verrassen. Het gaat uiteindelijk om het idee. Net als alle andere dagen. Dat je aan elkaar denkt en laat weten aan degene in je omgeving van wie je houd dat je ook nog steeds van ze houd. Maar dit mag natuurlijk elke willekeurige dag van het jaar. Uiteindelijk gaat het om de mooie herinneringen die je samen maakt. En beleefd.

Ga je de liefde van je leven verrassen. Of geef je een klein cadeautje? Of staan jullie samen stil bij Valentijnsdag en vieren jullie Valentijnsdag door heerlijk uit eten te gaan. Laat je leuke ideeën hieronder weten. Ook leuke kadootjes zijn natuurlijk niet alleen handig met Valentijnsdag maar ook op andere dagen wanneer je je geliefde zou willen verrassen.

Net als alle andere dagen. Of toch even net dat speciale. Als je zwanger bent is het helemaal speciaal en hoe leuk is het om vast een mooi moment vast te leggen op Valentijnsdag. Zodat je deze mooie momenten later in je fotoboek kan plakken. Shop je invulboek hier

Wil je iemand verrassen in je omgeving met een leuk kaartje download dan hier de deze leuke kaart !! En geef deze cadeau.

We promised each other no gifts but I couldnt help myself I love you.

Op zoek naar de lekkerste luchtjes of leuke andere cadeaus voor hem of haar klik dan hier voor inspiratie

Free 62

Geef een antwoord