De 5 meest gelezen Blogs

30 december 2021 , de kerstvakantie is een periode van voorraden tellen, een nieuwe planning voor 2022 maken en terugblikken op afgelopen jaar. Met hierin ook de top 5 meest gelezen Blogs

Afgelopen jaar heb ik voor Deezbabykamers meer Blogs geschreven dan de jaren ervoor. Rond de zomervakantie lukte dat niet helemaal, daar is afgelopen 3 maanden weer verandering ingekomen en heb ik weer mooie blogs kunnen schrijven.

Zo gaan we morgen 2021 afsluiten met een mooie top 5 van meest gelezen Blogs.

Met stip op nummer 1 is de Blog over wat een babynestje is en hoe je deze gebruikt.

Direct daar op volgend op nummer 2 met tips waar je op moet letten als je verlichting aanschaft in de baby en kinderkamer.

Op nummer 3  En ook de juf of meester cadeautips vinden jullie er leuk om te lezen.

Nummer 4 zijn de 10 geboorte fotos die je later graag in je foto album wilt hebben en waarvan sommige je niet direct aan denkt als je baby net geboren is.

Nummer 5 zijn de 10 dingen die je wellicht nog niet weet over de zwangerschap.

Voor jullie nogmaals de top 5 meest gelezen Blogs op een rij. Lees ze met plezier.

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Vooruitblik voor het nieuwe jaar:

Bij een afsluiting van het afgelopen jaar hoort ook een vooruitblik op het nieuwe jaar. Zo komen er weer nieuwe Blogs aankomend jaar. Dus ook in het nieuwe jaar kunnen jullie leuke tips , inspiratie en items verwachten.

Afgelopen 2 weken ben ik ook bezig geweest met nieuwe producten die gaan komen. En helaas heb ik net als andere ondernemers ook wat prijzen moeten verhogen.

Al met al wens ik jullie een hele fijne jaarwisseling en tot in 2022.

Liefs

 

ondertekening meest gelezen blogs

Geef een antwoord