bloemen moederdag cadeautips

5 Moederdag cadeautips

Moederdag in coronatijd, online shoppen dus ook online toffe Moederdag cadeautips vinden. Daarom zette ik voor jouw wat toffe Moederdag cadeaus op een rij.

Veilig shoppen en winkelen in corona tijden. Maar hoe shop je dan het ultieme Moederdag cadeau. En met alles dicht wat is dan leuk om voor je mama te regelen.

 

Tip 1 Familie planner

Om het leven makkelijker te maken van jouw mama is het handig om deze familieplanner cadeau te doen. En voor de €5,95 heb je een heel gezellig en mooi cadeau. Zo kunnen jullie bijhouden wie wanneer welke afspraak heeft.

Tip 2 Kado – blik Jij bent dus echt de allerliefste

Geef een blik van waardering kado. Gevuld met iets lekkers of vul hem zelf met wat lekkers. Dit toffe blik kan je nadien bewaren als snoeppot of als leuke decoratie en herinnering.

 

Kusje - Kadoblik

Tip 3 Naïf verzorgingsproducten

Wat altijd fijn en lekker is voor mama’s is verzorgingsproducten. En wat nou het leuke is is dat bij Deez nu ook de verzorgingsproducten voor de mama en aanstaande mama’s beschikbaar zijn.

Naïf heeft een natuurlijke producten lijn en zorgt ervoor dat hoofdhuid en huid weer kalmeren en rustig worden. Zonder chemische toevoegingen.

Een mooi natuurlijk product wat zeker niet mag ontbreken. In deze top 5.

Naïf natuurlijke gezichtsreiniger

Tip 4 Bos Rozen of andere bloemen

Zelf word ik ook altijd blij van bloemen in huis. De heerlijk geur en de kleuren maken je gelijk helemaal vrolijk. Dus dat is altijd erg leuk om te geven.

bloemen moederdag cadeautips

Tip 5 Geef een tof gepersonaliseerd kussen kado

Er zijn nooit genoeg kussens in huis. En hoe tof is het om een mooi gepersonaliseerd kussen te laten bedrukken.

Heb jij ook nog Moederdag cadeautips ?

Laat jou Moederdag cadeautips hieronder weten ! Of deel dit artikel. Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord