speenknuffel Pinguin

Must have: Speenknuffel

Nou heeft Deezbabykamers al een tijdje diverse toffe speenknuffels en doekjes in het assortiment. Maar waarom zijn ze nou zo handig. En wat zijn de verschillen.

Wat is een speenknuffel?

Voor dat ik ga laten zien wat de verschillen zijn en wat je ermee kunt ga ik eerst uitleggen wat een speenknuffel is: Een speenknuffel is een knuffel met een speentje eraan. Eigenlijk is dit in eerste instantie ontwikkeld voor te vroeg geboren baby’tjes. Door het knuffeltje blijft de speen op het buikje liggen. Nog een ander voordeel van deze speenknuffel: je vindt hem een stuk sneller terug vanwege de grootte.

 

Razbuddy

Deze speenknuffels worden speciaal al geleverd met speen. Gelijk in 1 keer kant en klaar. Leuk om te geven en te krijgen al kraamcadeau. De speentjes die bij het knuffeltje zitten kunnen los van de knuffel en zo kan je de knuffel makkelijk wassen en de speen makkelijk reinigen of in de vriezer leggen voor verkoeling van de tandjes.  Al met al vind ik deze speen knuffels een echte aanrader. Toen mijn eigen kids kleiner waren hadden we jammer genoeg nog geen speenknuffels maar ik zou er zeker 1 of 2 aangeschaft hebben.

Funnies

Deze knuffeldoekjes en knuffels worden al standaard geleverd met een stukje waar je zelf een speen aan kan bevestigen. Deze kan je ook nog laten personaliseren met naam. Als deze knuffeldoekjes zijn iets goedkoper dan de Razbuddy maar worden dan ook zonder speen geleverd.

Speenkoord

Naast de knuffeldoekjes en speenknuffels heb je ook nog speenkoorden. Deze bestaan al iets langer en zijn vooral ook onderweg handig. Ook deze zijn in diverse soorten en maten te krijgen en vaak ook nog eens aan de kinderwagen of jas te bevestigen. Zodat je de speen niet kwijt raakt.

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord