Plakinstructie muurstickers: Hoe plak ik de muurstickers ?

Plakinstructie muurstickers met transferfilm (vinyl)

STAP 1 Haal de muurstickers niet los van het stickervel zonder de transferfolie. De sticker kan dan namelijk makkelijk inscheuren.

muurstickerdreambiglittleone
Muurstickers bevestigen

STAP 2 Maak de ondergrond waar de sticker op geplakt wordt schoon en droog. Wanneer dit niet het geval is zullen de muurstickers of snel loslaten of in zijn geheel slecht plakken.

STAP 3 Knip de stickeronderdelen los zodat je ze per stuk kunt plakken.

STAP 4 Leg het stickeronderdeel op de grond of tafel en plak de transferfolie op de sticker.
Duw de folie goed aan met behulp van een doek (altijd over de achterkant wrijven).

STAP 5 Haal nu een stukje van de achterkant van de sticker eraf en als het goed is blijft de sticker nu aan de transferfolie plakken.Van kleine stickeronderdelen zoals de blaadjes kunt u de achterkant in  1 keer eraf halen en de sticker met transferfolie tegen de muur plakken. Bij grote onderdelen kan je het beste een stukje van de achterkant loshalen, dit stukje tegen de muur plakken en de achterkant steeds een beetje meer loshalen en stukje voor stukje tegen de muur plakken. Nadat de sticker met transferfilm tegen de muur plakt kan je er nog eens met een droge doek overheen wrijven.

STAP 6 Tenslotte haal je de transferfilm voorzichtig ervan af. Nu plakt de muursticker mooi op de muur.


Je kan de transferfolie hergebruiken. Je hoeft dus niet voor elk blaadje een nieuw stuk transferfolie te knippen.

Deezbabykamers verzend alle stickers plak klaar en met de instructies. Mocht je naar aanleiding van het lezen van de plakinstructie muurstickers nog vragen hebben hoor ik het uiteraard graag.

Op de hoogte blijven?

Vond je deze Muurstickers hoe te doen interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

muurstickers voertuigen
Muurstickers voertuigen

Geef een antwoord