muurstickervoetbal

Hoe plak ik de muurstickers van Vinyl ?

Plakinstructie muurstickers met transferfilm (vinyl)

STAP 1 Haal de sticker niet los van het stickervel zonder de transferfolie. De sticker kan dan namelijk makkelijk inscheuren.

STAP 2Maak de ondergrond waar de sticker op geplakt wordt schoon en droog. Wanneer dit niet het geval is zal de sticker of snel loslaten of in zijn geheel slecht plakken.

STAP 3Knip de stickeronderdelen los zodat je ze per stuk kunt plakken.

STAP 4Leg het stickeronderdeel op de grond of tafel en plak de transferfolie op de sticker.
Duw de folie goed aan met behulp van een doek (altijd over de achterkant wrijven).

STAP 5 Haal nu een stukje van de achterkant van de sticker eraf en als het goed is blijft de sticker nu aan de transferfolie plakken.Van kleine stickeronderdelen zoals de blaadjes kunt u de achterkant in  1 keer eraf halen en de sticker met transferfolie tegen de muur plakken. Bij grote onderdelen kan je het beste een stukje van de achterkant loshalen, dit stukje tegen de muur plakken en de achterkant steeds een beetje meer loshalen en stukje voor stukje tegen de muur plakken. Nadat de sticker met transferfilm tegen de muur plakt kan je er nog eens met een droge doek overheen wrijven.

STAP 6Tenslotte haalt u de transferfilm voorzichtig ervan af. Als het goed is plakt het stickeronderdeel nu mooi op de muur.


Je kan de transferfolie hergebruiken. Je hoeft dus niet voor elk blaadje een nieuw stuk transferfolie te knippen.

Deezbabykamers verzend alle stickers plak klaar en met de instructies. Mocht je naar aanleiding van het lezen van de instructies nog vragen hebben hoor ik het uiteraard graag.

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 102 reviews.