Roze kinderkamer inspiratie 2022

Als je aan een roze kinderkamer denkt hoeft het niet gelijk een prinsessen kamer te zijn. Ik ga met deze blog laten zien dat je er ook een mix is tussen mooie roze tinten en een wat stoerdere kamer. Daarnaast zal ik de wat zachtere roze tinten gecombineerd met mint of oker laten zien. Zo kan je makkelijk zelf combineren.

Roze gecombineerd met oker

Als je de kleur roze combineert met oker krijg je gelijk een heel ander soort kamer. De dekens van Annidesign laten hierin een mooie combinatie zien. Hierboven zie je de mooie roze stof met lama’s gecombineert met oker wafelstof. Je krijg dan gelijk een wat stoerder beeld. Dit zorgt ervoor dat het niet geheel een prinsessenlook heeft.

Roze gecombineerd met roze

Als je dezelfde stof combineert met een licht roze stof is de stof nog steeds stoer maar ook wat rustiger. Op deze manier kan je zien dat door te combineren met 2 stoffen door elkaar je gelijk een heel andere look in je roze kinderkamer krijgt.

aankleedkussenhoesster

Roze kinderkamer gecombineerd met groen

Je kan ook de roze accessoires combineren met een groene of mint kleur. Ik vind dit echt een hele mooie combinatie zoals je hier boven op de foto ziet. Zo blijft het rustig.

Roze met rood combineren

Dat roze ook prima met rood te combineren is laat deze hanglamp vos oker zien. Wat een plaatje. Wanneer je de muren wat rustiger houd en met naturel tinten werkt zal deze kleur je kamer alleen maar versterken. 

Soorten kleuren roze

Er zijn meerdere kleuren roze van licht roze tot wat donkerder roze. Ook deze kan je samen prima combineren. Je kan bij Deezbabykamers ook basic dekens kopen en er dan los een laken bij bestellen. Of een basic aankleedkussenhoes en deze combineren met wat andere accessoires zoals een commodemandje of hanglamp.

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord