Tips om je vader een leuke dag te bezorgen

Superpapacapzwart

Als je het een speciale Vaderdag wil maken zorg dat je op tijd begint met plannen zodat alles op tijd binnen is. Of je op tijd je reservering hebt gemaakt. Steeds meer winkels en restaurantjes zijn weer open. Dus de keuze is reuze.

Ik heb hieronder wat leuke kleine cadeautjes en tips op een rij gezet die leuk zijn om te geven .

TOP 4 Leuke en simpele Vaderdag cadeautjes:

Ga samen lekker uit lunchen tussen de middag

Eindelijk mogen we weer de terrassen op en hoe leuk is het om samen met je vader een heerlijke lunch te nuttigen op jouw favoriete terras. Tip is om wel op tijd te reserveren voor je te laat bent en iedereen hetzelfde idee heeft met vaderdag.

Mocht het op de dag zelf niet lukken kan je natuurlijk altijd een dag eerder of dag later een plekje reserveren. Dat is niet alleen leuk voor jouw papa maar ook voor de ondernemers die hier lang op hebben gewacht.

Trek er samen een dagje op uit

Het leukste is niet het geven van cadeautjes maar om samen te zijn. Maak een mooie wandeling samen of doe een leuke fietstocht. Er zijn genoeg leuke dingen in de natuur en buitenlucht te doen.

Boswandeling

 

Heb jij al plannen voor vaderdag?

Ik ben erg benieuwd naar wat jij gaat doen met vaderdag. Laat hieronder je reactie achter! Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 96 reviews.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.