zwangerschapsuitzet zwanger

Zwanger, 5 leuke manieren om aan te kondigen.

Je bent zwanger en nu wil je natuurlijk dat te gekke nieuws gaan vertellen. Maar wat zijn nou leuke manieren om te vertellen dat je zwanger bent!

Ik heb hieronder 5 toffe manieren neergezet. Om je zwangerschap op een leuke manier aan te kondigen.

1. Maak je eigen DIY t-shirt

Met deze toffe strijkapplicaties kan je heel gemakkelijk zelf je eigen t-shirt bedrukken en versturen of zelf langs brengen. Mocht je het ontwerp aan willen laten passen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Strijklabels ster

6.95

Wil je je eigen gemaakt kleding labelen met strijkbare maatlabels hart. Dan kan je met deze strijklabel ster prima uit de voeten

Meer informatie

strijkapplicatie Ik word grote zus!

3.95

Wil je op een leuke manier aankondigen dat je zwanger word. Dan is met deze strijkapplicatie Hoera Ik word grote zus een leuk idee.

Meer informatie

strijkapplicatie Ik word grote broer!

3.95

Wil je op een leuke manier aankondigen dat je zwanger word. Dan is met deze strijkapplicatie Ik word grote broer een leuk idee.

Meer informatie

Opstrijkbare maatlabels hart

6.95

Wil je je eigen gemaakt kleding labelen met opstrijkbare maatlabels hart. Dan kan je met deze strijkbare maatlabels prima uit de voeten

Meer informatie

2. Geef een leuke kraskaart kado.

Deze is makkelijk te verzenden of te geven tijdens een koffie of theemomentje.

Kraskaart Je word Opa

1.75

Zoeken jullie een originele manier om te vertellen aan Opa dat jullie een kindje verwachten? Leuk is dan deze Kraskaart Je word Opa. Onder het kraslaagje staat de tekst die dus pas zichtbaar wordt als het weg gekrast wordt met vingernagel of muntje.

Meer informatie

Kraskaart Je word Oma

1.75

Zoeken jullie een originele manier om te vertellen aan oma dat jullie een kindje verwachten? Leuk is dan deze Kraskaart Je word Oma. Onder het kraslaagje staat de tekst die dus pas zichtbaar wordt als het weg gekrast wordt met vingernagel of muntje.

Meer informatie

Kraskaart geslacht meisje

1.75

Je omgeving op een originele manier laten weten wat het geslacht van jullie ongeboren baby is? Leuk is dan om het ze te laten raden door middel van deze Kraskaart geslacht meisje. Onder het kraslaagje staat de tekst die dus pas zichtbaar wordt als het weg gekrast wordt met vingernagel of muntje.

Meer informatie

Kraskaart geslacht jongen

1.75

Je omgeving op een originele manier laten weten wat het geslacht van jullie ongeboren baby is? Leuk is dan om het ze te laten raden door middel van deze Kraskaart geslacht jongen . Onder het kraslaagje staat de tekst die dus pas zichtbaar wordt als het weg gekrast wordt met vingernagel of muntje.

Meer informatie

3. Geef een rompertje kado

Op deze rompertjes staat al bedrukt dat ze opa of oma worden. Of dat ze een kleinkind verwachten.

 

Jullie eerste kleinkind romper Deez

12.95

Kondig je zwangerschap aan door middel van deze leuke romper. Met opdruk jullie eerste kleinkind.

Meer informatie

Custommade romper met tekst

12.95

Geef deze custommade romper met tekst een unieke touche.

Heel leuk als kraamcadeau of om de naam van je kindje bekend te maken.

Meer informatie

4. Aankondigingsbox zwangerschap

Zwanger en dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk vertellen aan iedereen. Hoe gaaf is het om het aan te kondigen met deze te gekke aankondigingsbox zwangerschap met romper.

5. Geef een tof Opa en oma pakket

In dit pakket zit een handige slab , badcape. Kies wat jij erbij vind passen.

Wij pakken het helemaal gezellig en leuk in.

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 101 reviews.