Vaderdag tips 2021

Vandaag een blog voor Vaderdag met Vaderdag tips om jouw Vaderdag een toffe Vaderdag te geven.

Als je het een speciale Vaderdag wil maken zorg dat je op tijd begint met plannen zodat alles op tijd binnen is. Of je op tijd je reservering hebt gemaakt. Steeds meer winkels en restaurants zijn weer open. Dus de keuze is reuze.

Ik heb hieronder wat leuke kleine cadeautjes en tips op een rij gezet die leuk zijn om te geven .

TOP 4 Leuke en simpele Vaderdag cadeaus:

Ga samen lekker uit lunchen tussen de middag

Eindelijk mogen we weer de terrassen op en hoe leuk is het om samen met je vader een heerlijke lunch te nuttigen op jouw favoriete terras. Tip is om wel op tijd te reserveren voor je te laat bent en iedereen hetzelfde idee heeft met vaderdag.

Mocht het op de dag zelf niet lukken kan je natuurlijk altijd een dag eerder of dag later een plekje reserveren. Dat is niet alleen leuk voor jouw papa maar ook voor de ondernemers die hier lang op hebben gewacht.

Trek er samen een dagje op uit

Het leukste is niet het geven van cadeautjes maar om samen te zijn. Maak een mooie wandeling samen of doe een leuke fietstocht. Er zijn genoeg leuke dingen in de natuur en buitenlucht te doen.

Boswandeling

 

Heb jij al plannen voor Vaderdag en nog Vaderdag tips?

Ik ben erg benieuwd naar wat jij gaat doen met vaderdag. Laat hieronder je reactie achter! Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord