Valentijnsdag

Valentijns cadeaus voor papa’s en mama’s

Je allereerste Valentijn. Als aanstaande papa en mama of net bevallen papa en mama, ben je heel veel bezig met je baby. Helemaal logisch natuurlijk en ook hartstikke lief. Om de mama en papa niet te vergeten heb ik wat leuke tips op een rijtje gezet. Ik heb hierbij gelet op kleine leuke en makkelijke cadeaus. Want het gaat bij Valentijnsdag om de aardigheid.

  1. Een eigen knutsel werkje maken met je kindje samen.

Altijd leuk om te geven en ook erg leuk om te krijgen zijn knutsel werkjes die je samen met je baby knutselt. In het knutselwerkje kan je een handje of voetje van je baby verwerken met wat verf. Zodat je later kan zien hoe klein het handje of voetje was.

Hiervoor heb je niet heel veel nodig:

  • Vingerverf (of wat plakkaatverf)
  • Een papiertje of stukje karton

Zorg dat op het handje of voetje van je baby overal vingerverf zit en druk deze voorzichtig op het papier. Maak er een echt kunstwerk van door alle vier de handen en voeten in verschillende kleuren op het papier te zetten.

Schrijf ‘Van … voor papa(of mama)’ en de datum met vingerverf op het papier voor de finishing touch. Eventueel kan je het eerste meesterwerk van je baby ook inlijsten.

Als je hiervoor geen tijd hebt kan je ook een leuke romper laten bedrukken met een leuke tekst.

2. Een mooie foto laten afdrukken op canvas of hout van jullie gezin.

Foto’s die je alleen maar op je telefoon laat staan doen verder niets en raken in een vergeethoekje. Als je een mooie foto van jullie samen laat afdrukken kunnen jullie deze ophangen en blijft dit een mooie herinnering.

3. Stuur een leuke kaart (en wat chocolade)

Post is niet alleen leuk om te krijgen maar ook op te geven. Deze leuke postkaart is leuk om met Valentijn te versturen.

valentijnskaarten

Je kunt natuurlijk deze leuke kaart zelf aanvullen met wat lekker chocolade uit de winkel. Dat valt bij de meeste mama’s erg in de smaak 😊

4. Geef een mooie bos bloemen.

Een mooie bos bloemen hoeven niet altijd rozen te zijn maar gewoon een mooie bos. Lekker vrolijk en kleurrijk. In deze periode van veel thuis zijn is een mooie bloemetje altijd op zijn plek. En je zorgt hiermee ook nog eens voor de kleine ondernemers bij jouw in de buurt. Die het afgelopen periode ook niet makkelijk hebben gehad.

5. Een ontbijt op bed

Aangezien Valentijnsdag dit jaar op zondag valt is het heel erg leuk om je partner te verrassen met een leuk ontbijt op bed. Je kan ervoor kiezen om dit bij een lokaal bedrijf te bestellen of zelf te maken.

Zelf heb ik een test bestelling gedaan bij ontbijtservice om te kijken wat hier allemaal bij zat en het zag er overheerlijk uit. Genoeg om heerlijk met zijn 2en lekker van te smullen.

Naast onderstaande foto zat er los nog een doosje met croissantje en broodjes bij.

valentijnsdag23

Voor meer informatie en leuke valentijnscadeaus die ook de Valentijnsdag thema pagina.

Heb je zelf nog leuke tips om jouw valentijn te verrassen laat het me hieronder weten.

Geef een antwoord