Valentijnsdag

Valentijnsdag, dag van de liefde

14 februari Valentijnsdag 2022

Al jaren word Valentijnsdag gevierd als de dag van de liefde, vorig jaar schreef ik hier al een toffe blog over en ook dit jaar wil ik hier weer even bij stil staan.

Voor iedereen is er iemand waar je om geeft of het nou je mama, oma , papa, opa, vriend , vriendin of iemand anders is.

Laat degene waar je van houd weten dat je om ze geeft. Dit hoeft niet heel groots soms is een knuffel al voldoende.

Top 3 Nederlandse liefdes films

Via de diverse kanalen zijn rond Valentijnsdag altijd een heleboel films te zien. Een aantal Valentijns films komen gewoon elk jaar terug. En moet je echt een keer gezien hebben.

 1. All you need is Love (2018)
 2. Hartenstraat
 3. Just say Yes (2021)

Om ze in een volgorde te zetten vind ik lastig dat ligt ook aan je stemming op dat moment. Het is zeker een aanrader om een Valentijns film te kijken rond Valentijnsdag.

Cadeautips Valentijnsdag

Als je voor het eerst mama of papa bent geworden is het ook leuk om een cadeau te geven aan je geliefde. Ik heb hieronder wat cadeautips op een rij gezet.

Muurcirkels Hart

Muurcirkels zijn helemaal Hip en trendy en met deze mooie valentijns editie van de muurcirkels mogen ze niet ontbreken als valentijnscadeau. Wil je deze cirkel met een cadeau samen hebben we deze ook in een mooi cadeau pakket verwerkt.

  Valentijns mokken Designed by Deez

  Nieuw in het assortiment zijn deze toffe valentijnsmokken die je aan je papa, mama, opa of oma cadeau kan geven. Mocht je zelf de tekst aan willen laten passen is dat altijd mogelijk neem dan gewoon contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Valentijns kado-blikken

  En ook de kado-blikken blijven favoriet zeker deze Valentijns cadeau blikken zijn helemaal hip en trendy.

  Ander leesvoer voor valentijnsdag:

  Meer lezen?

  Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

  Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

  Geef een antwoord