Waarom heb ik een Verschoonkussenhoes nodig?

Een aankleedkussen staat vermeld op alle babyuitzet lijstjes. Hierop verschoon je je baby. De standaard maat van een aankleedkussen is: 70 cm lang en 50 cm breed. En daarom heen plaats je een Verschoonkussenhoes

Aankleedkussenhoes Basic dieproze Verschoonkussenhoes

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een verschoonkussen en Verschoonkussenhoes?

Als je baby net geboren is liggen de meeste baby’s nog vrij stil. Maar dit kan vrij snel veranderen. De ene baby is sneller dan de andere baby maar ze kunnen aardige trucjes uithalen op het verschoonkussen. Daarom zijn 2 opstaande randen heel handig en praktisch zo voorkom je dat je baby ineens van de commode afrolt. Let hierbij op dat dit geen garantie geeft van helemaal weglopen bij de commode. Je dient ten alle tijde je baby in de gaten te houden wanneer deze op de commode ligt.

Een verschoonkussenhoes is er in meerdere prijsklassen. Bij Deez babykamers heb ik ze in de prijsklassen vanaf €9,95 tot €39,95. In de merken : Meyco , Annidesign, Deez en Bilicreaties

Bij het merk Annidesign , Bilicreaties en Deez heb je de mogelijkheid zelf de kleur te kiezen van de wafelstof. En zo maak je makkelijk je eigen mooie combinaties die weer leuk te combineren zijn met de andere producten. En creëer je op deze manier je geheel eigen unieke babykamer. Wil je hulp bij het uitkiezen aarzel dan niet om even met mij contact op te nemen ik help je graag met uitzoeken van bijpassende kleuren en themakleuren.

Een verschoonkussenhoes kan je krijgen in een allerlei kleuren. Tip van Deez babykamers is koop een wat goedkoper aankleedkussen en doe daarom heen een mooie Verschoonkussenhoes. Daardoor kun je het kussen perfect afstemmen op de kleuren die je gebruikt hebt bij de inrichting van de babykamer! Omdat het aankleedkussen vaak een prominente plek inneemt (midden op de commode) is dit product vaak een eyecatcher in de babykamer.

Aankleedhoes Confetti

Kies dus voor een mooi, bijpassend exemplaar. Want een handig product zoals een Verschoonkussenhoes kan ook een heel mooie accessoire zijn!

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog Lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord