Voertuigen kinderkamer

Stoere voertuigen kinderkamer inspiratie: Dit keer de jongenskamer met auto en voertuigen. Jongens kunnen er geen genoeg van krijgen

Het lijkt wel bij het geslacht bepaald, het gaat automatisch. Jongens zijn dol op deze kleine rijdende auto’s van Graafmachines tot Raceauto’s. Opa’s, vaders en zonen hebben met veel pret de auto’s laten racen en botsen. De auto’s zijn gehavend en alleen maar stoerder geworden.

Bij Deezbabykamers merk ik dat de voertuigen kinderkamers erg in trek zijn vandaar ook deze blog.

Kleuren in de Voertuigen Kinderkamer

Sierkussen graafmachine oker geel voertuigen kinderkamer

1 Oker voertuigen

Als je de graafmachines ziet op de plafondlampen en sierkussens snap ik dat je richting oker kiest. Heerlijk vrolijk maar toch ook rustig.

Hierover schreef ik al eens een blog met oker inspiratie kleuren

safari kussen donker blauw kinderkamer

2 Donker blauw

Met Donker blauw in de kinderkamer zorgt voor rust. Lees meer over de blauwe kinderkamers in mijn andere blog over Blauwtinten in de kinderkamer.

Wandlamp Graafmachine olijf groen

3 Olijf Groen

Als je Groene tinten hebt in de kinderkamer kan je voor de olijf kleuren gaan. Van Histor kan je bijvoorbeeld hiervan Pirouette kleur S4020G50Y kiezen voor op de muren. Dan past die perfect bij de plafondlampen hanglampen en kussens die ik in het assortiment heb.

Deur en muurstickers in de Voertuigen kinderkamer

Nieuw bij Deez in het Assortiment zijn de muur en deurstickers en ook deze zijn er in diverse voertuigen te krijgen. Van Graafmachine, raceautos, bussen tot een mooie tractor of Hummer. Vind je nou net niet dat geen wat je zoekt kan je altijd een berichtje sturen via de contact pagina dan denk ik graag met een mee voor een mooi nieuw ander design.

Een voordeel van muurstickers is dat je heel gemakkelijk een persoonlijke sfeer krijgt in de babykamer of kinderkamer. Een muursticker kan je gemakkelijk aanbrengen maar ook weer verwijderen. Je hoeft niet de muur opnieuw te schilderen of te behangen maar hebt toch weer een andere “feel and look” zodra je een nieuwe muursticker plaatst. Ben je overtuigd? Kijk eens naar de voorbeeld stickers hieronder. Zit er iets voor je bij?

Deurstickers voertuigen kinderkamer:

  Muurstickers voertuigen kinderkamer:

   Kinderkamer verlichting

   Als je de muren rustig houd met wat muurstickers en met accessoires en decoratie werkt kan je ook al heel snel een thema kinderkamer creëren. Zo heb je in de voertuigen serie van Annedesign een collectie Wandlampen, Hanglampen en Plafondlampen welke je perfect samen kan combineren.

   Wandlamp Graafmachine olijf groen

   Bijvoobeeld als je bovenstaande wandlamp combineert met een plafondlamp of hanglamp graafmachine olijfgroen. Dan krijg je eenheid en rust in de kinderkamer.

   plafondlamp voertuigen olijf groen

   Sierkussens

   Een ander items voor in de slaapkamer is een Sierkussen welke je perfect kan combineren. Als we dan in de olijfgroene sferen blijven kan je hierbij bijvoorbeeld kiezen voor het voertuigen kussen Olijfgroen.

   De sierkussens zijn er in 2 formaten 40 X 40 cm en 60 x 60 cm. Deze laatste is de XL versie. Sierkussen Voertuigen Graafmachine olijf groen voertuigen kinderkamer

   Textielposters

   Om je kinderkamer helemaal die laatste touch te geven kan je kiezen voor de toffe Textielposters van Annidesign ook weer in hetzelfde voertuigen thema.

   Textielposter Voertuigen Graafmachine

   Zo kan je zien dat een hanglamp combinatie met een mooie textielposter en een witte achtergrond een mooie rustige thema voertuigen kinderkamer maakt.

   Deze collectie is er in Olijfgroen en Oker. Als je deze 2 wilt combineren kan dat natuurlijk ook.

   Heb jij ook een mooie thema kinderkamer of wil je op de hoogte blijven van nieuwe inspiratie blogs?

   Deel dan dit artikel ! En wil je elke week een leuke Blog lezen en op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inspiratie tips? Like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

   Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

   Geef een antwoord