Voorjaarsvakantie

Deze week hebben alle scholen in Midden en Zuid Nederland voorjaarsvakantie. Ook mijn kids hebben deze week vrij. Heerlijk met deze afgelopen 2 dagen hebben ze heerlijk buiten genoten van de zon. Eindelijk weer even fietsen en buiten ravotten met hun vriendjes.

Ook iets later naar bed en nog even die leuke film kijken staan hier op het programma. Naast een badkamer verbouwing die we niet helemaal gepland hadden.

Naast lekker buiten spelen hebben ook hier in de omgeving van Den Haag diverse bedrijven van alles uit de kast getrokken om nog even heerlijk te genieten. Maar wat is nou superleuk om te doen. Ik heb mijn kids gevraagd wat hun TOP 5 is.

  1. SKIEN EN SNOWBOARDEN in de UITHOF

Op een dikke nummer 1 staat Snowboarden en Skiën in de UITHOF in Den Haag. Ze hebben daar gedurende de vakantieweken super leuke HAPPY kids weken waar je 5 dagen lang elke dag een uur lang les krijgt. Kosten hiervoor zijn €95,- & materiaalhuur van schoenen, ski’s en een helm voor alle dagen €21,-  . De geschikte leeftijd is: 3 t/m 12 jaar. Als ouder kan je heerlijk in de apres skikantine kijken naar de verrichtingen van je zoon of dochter onder het genot van een kop koffie of thee. Beide van mijn kids hebben het super naar hun zin gehad bij deze superleuke KIDSweek. Dus dit is zeker een aanrader.

happykids uithof
Happy Kids

2. BOWLEN

Op nummer 2 staat wat we sinds onze jongste 4 was eigenlijk elke vakantie wel een keer gaan doen is BOWLEN. Even heerlijk een uurtje. Soms als afsluiting van de vakantie soms tussendoor.

bowlen

3. Bioscoop

Momenteel draaien er in de Pathe Bioscoop een hoop leuke kinderfilms. Onze kids willen nog heel graag naar de LEGO MOVIE 2 Film. Benieuwd hoe deze film is. Dat laten we je nog weten!!!. De bioscoop staat nog op onze to do list.

Naast Lego movie 2 draaien er ook nog wat andere leuke kinderfilms zoals: BRUGKLAS – DE TIJD VAN MIJN LEVEN , BUURMAN & BUURMAN WINTERPRET! , DE FABELTJESKRANT & DE GROTE DIERENBOS-SPELEN en HOE TEM JE EEN DRAAK 3 (NEDERLANDSE VERSIE).

pathe

4. Louwman museum

Mijn oudste zoon is er 1 keer geweest en wil er super graag weer naar toe. Al die auto’s vond hij zo gaaf om te zien. Zeker een aanrader. En als je een museum jaarkaart hebt mag je hier ook zo naar binnen.

In het louwmans museum staat een grote collectie aan nieuwe en oldtimer auto’s en is zeker een aanrader voor alle auto liefhebbers.

louwmanmuseum
Louwman mueum

5. Duinrell

Naast dat ze heel erg houden van Zwemmen is het natuurlijk ook superleuk om hier van alle glijbanen af te gaan.

En het leuke is dat ze nu ook een speciaal gedeelte hebben voor de kinderen die nog geen 1.20 cm groot zijn. Waardoor je niet alleen in het golfslagbad hoeft te blijven.

playatikibad
Playa tikibad

Dat was de TOP 5. Natuurlijk kan ik nog wel veel meer super leuke dingen opnoemen maar dit zijn degene die mijn kids het meeste bij is gebleven en waar ze elke vakantie weer mee komen of het te doen is.

Heb jij nou ook leuke tips voor uitjes let me know en laat hieronder even een berichtje achter. Wie weet lees je volgende keer een leuke blog over deze leuke uitjes!

9 reacties op “Voorjaarsvakantie

  1. Amy zegt:

    Wat een leuke tips! Ik ben deze winter voor het eerst gaan schaatsen met mijn neefje van 3 en hoewel we nog een beetje moeten oefenen 😉 vond hij het wel erg leuk! Dus dat is misschien ook nog wel een leuke tip 🙂

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 101 reviews.