invulboeken

Waar kan ik mooie fotos laten printen voor mijn invulboeken

Als je de stap hebt gezet om een mooi invulboek te kopen, wil je hem ook leuk vullen. Waar kan je nou die mooie fotos laten printen? We namen een aantal printwebshops onder de loep.
1. HEMA

Allereerst moet je flink zoeken om de link naar de fotosite te vinden. Dit is in de winkel zelf niet heel veel anders. De fotohoek was bij ons in een klein hoekje weggedrukt. Als je beland bent op de site is het wel vrij overzichtelijk.
Ook het uploaden werkt goed en makkelijk.
Als je 30 stuks square fotos wilt bestellen in de afmeting van 10.2 x 10.2 cm ben je €7,50 kwijt en €1,50 aan verwerkingskosten. Elke 10 fotos meer kosten €2,00 extra.
De foto kwaliteit van de hema is erg goed en heb nog geen slechte ervaringen meegemaakt.

2.Albelli

Albelli heeft een hetzelfde formaat wat je kunt bestellen 10X10 cm en daar ben je €4,20 kwijt en kan je ook per stuk eventueel nog toevoegen wat een voordeel is als je niet perse 30 fotos zou willen afdrukken.
De kwaliteit van de square fotos heb ik zelf nog niet gezien maar heb wel al meerdere fotoboeken van albelli gezien die er prima en mooi uitzagen. Mochten jullie andere ervaringen hebben horen we het natuurlijk graag.

3. Pixum

Wat ik fijn vind aan Pixum is dat er veel met kwantum korting word gewerkt. Mocht je dus in 1 keer meerdere invulboeken willen vullen is het zeker aan te raden bij Pixum te bestellen. Ze leveren ook nog eens erg snel.
Ervaring leert dat als je op je vakantie vrijdagsavonds besteld ze maandag vaak al worden afgeleverd. Wat erg fijn is als je nog wat tijd over hebt na de vakantie en gelijk aan de slag wil met je fotoboek.
Prijs bij Pixum voor 30 fotos waar we nu even vanuit gaan is €5,40 voor de 10X10cm square fotos met een witte rand erom heen.

4. Kruidvat

Bij het kruidvat kan je helaas niet kiezen voor de 10X10 fotos en worden de fotos aangepast aan het formaat wat past in de foto.
Voor 30 fotos ben je €6,60 kwijt en heb je helaas geen square fotos.

Als ik zou moeten kiezen uit eindelijk zou ik voor Pixum of Albelli gaan. Beide software programmas werken net iets anders dus dat is net was je misschien voor je eigen gevoel fijner vind.

Geef een antwoord

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 101 reviews.