Wat is de inpakservice van Deezbabykamers?

Bij een aantal producten is er een optie voor inpakservice maar wat zijn de mogelijkheden en wat krijg ik ervoor terug?

  • Inpakken in cadeaupapier ( €1,00)
  • Inpakken als luiertaart (€4,99)
  • Inpakken als cadeaumandje (€3,99)
  • Zelf inpakken met de cadeauartikelen van Deezbabykamers

Inpakken in Cadeaupapier

Inpakservice Deezbabykamers

Laat je cadeau inpakken met de inpakservice in mooi cadeaupapier met een mooie strik erom heen zo kan je makkelijk het cadeautje direct naar de ontvanger verzenden. En met een gezellige kaart erbij word het een leuk cadeau om te krijgen en te geven.

Inpakken als luiertaart

luiertaart klein happy horse mint

Wanneer je het leuk vind om een luiertaart cadeau te doen kan je ook kiezen voor de iets eenvoudigere variant. Dan kies je wat je op deze 1 laags luiertaart plaatst en laat je het met doorzichtig folie inpakken. Dan kan je deze ook weer met een mooie handgeschreven kaart uit de collectie direct versturen naar de geadresseerde.

Inpakken in een mandje

Kraamcadeaumand mint

Bij Deez kan je ook je cadeautjes in een mand of emmertje laten inpakken. Onderin komen houtsnippers te liggen en aangevuld met alle geselecteerde producten maakt het 1 geheel.

De kleur van zowel het lint op de luiertaart als de mandjes pas ik geheel aan aan de kleur van de cadeautjes. Mocht je hierin ideeen hebben aarzel dan niet om even via Whatsapp of mail te overleggen.

Zelf inpakken met de cadeauartikelen van Deezbabykamers

inpakken

Wist je dat je ook je cadeaupapier, inpakzakjes, kaarten, stickers en linten kan bestellen om zelf het cadeau helemaal leuk in te pakken. Handig als je zelf nog iets wilt toevoegen. Of als je andere cadeautjes wilt inpakken. Alle inpakartikelen vind je hier bij de inpakartikelen

Meer weten over de inpakservice?

Wil je meer weten over de inpakservice neem dan contact met mij op. Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord