Wat koop je voor een pasgeboren baby als kraamcadeau?

Hoera een baby geboren en nu wel je de kersverse ouders verrassen met een tof en uniek kraamcadeau. Maar wat is nou leuk om te geven.

Wat is een Uniek kraamcadeau?

Een kraamcadeau is iets waar je kersverse ouders mee kan verrassen tijdens hun kraamtijd. Als je een kraamcadeau tijdens de kraamvisite geeft, wil je natuurlijk het liefste dat het iets is wat vaak gebruikt wordt en waar het jonge gezin echt iets aan heeft. Niet iets dat op de grote stapel belandt en wat wordt vergeten.Of nooit gebruikt word en weer doorgaat naar de volgende baby.

Wil je iets anders geven dan een knuffel of babykleding ? Kies dan bijvoorbeeld voor een origineel kraamcadeau dat:

  • persoonlijk is. Iets dat jouw relatie met de ouders kenmerkt of een herinnering ophaalt. Zo vergeten de kersverse ouders nooit meer van wie ze dat speciale kraamcadeau hebben gekregen.
  • een mooi moment vastlegt. Denk hierbij aan een bewaardoos, waar de ouders allerlei herinneringen in kunnen opbergen, zoals de eerste slofjes, echofoto’s en het ziekenhuisbandje van de bevalling. Ook leuk: een gipsafdrukset of het uitvergroten van het geboortekaartje op hout of canvas.

geboorteboxvictor

  • nuttig en handig is. Dit is vooral aan te raden bij een eerste kindje. Hiermee help je kersverse ouders bij het afvinken van hun babyuitzetlijst. Zo kan je een heuse luiertaart maken of een mooie mand vullen met hydrofiele luiers, verzorgingsproducten, speentjes en leuke rompertjes. Ouders van een tweede of derde kindje zijn ook vaak blij met een nuttig cadeau, aangezien ze vaak al een voorraad knuffels, speelgoed en misschien zelfs kleertjes hebben liggen.

luiertaart motor met happyhorse aap mint

Kraammand / kraamcadeau pakket

Naast de luiertaarten en persoonlijke cadeaus is het ook leuk om een kraammand of kraamcadeau pakket te geven aan de kersverse ouders. Als je deze op de situatie wil afstellen kan je hierbij ook bijvoorbeeld een klein cadeau voor de papa en mama in doen en nog een cadeau voor de grote broer of zus.

Zo laat je weten dat je aan het hele gezin hebt gedacht. Wanneer bij mij via de maatwerk kraammand een cadeaupakket besteld dan zal ik deze voor je samenstellen. Je kan hierbij aangeven of het voor een jongen, meisje , unisex of tweeling gaat, of het gezin broers of zusjes heeft en eventuele lievelingskleuren. Ook geef je jou budget aan. Het pakket zal indien gewenst gratis worden gepersonaliseerd met de geboorte gegevens.

Neem hiervoor via het contact formulier contact met mij op ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren per mail of whatsapp en zal dan gelijk proberen een eerste voorstel te sturen.

kraamcadeau giraf

Heb jij nog toffe tips voor een leuk kraamcadeau laat het dan hieronder weten!

Wil je elke week een leuke Blog lezen en op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inspiratie tips? Like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord