Welke knuffels zijn geschikt voor baby’s

babyspeelgoed

Zo schattig al die knuffels en de een is nog zachter dan de ander. Maar zijn alle knuffels nou ook geschikt voor baby’s en waar moet je op letten!

Soms worden er knuffels verkocht die erg lief en leuk eruit zien maar niet geschikt zijn voor kinderen van 0-3 jaar. Dat is niet zonder reden. veiligheid voor je kindje staat natuurlijk voorop. Vaak kan je in het label van de knuffel zien of de knuffel geschikt is ter decoratie voor je babykamer of echt om te knuffelen.

Hechting aan knuffels

Baby’s kunnen vanaf 7 maanden zich echt gaan hechten aan een knuffel , kussen of speendoekje. Welke dat is kan je niet uitkiezen. Dat is de keuze van jouw kindje. Dit is per kindje verschillend en niet elk kind heeft ook echt een lievelingsknuffel.

Waar moet je op letten

Als je een knuffel koopt kan je naast het label op de volgende andere details letten:

  • heeft de knuffel geen losse onderdelen zoals ogen of mond opgenaaid zitten. (Als de knuffel gepersonaliseerd is met een bedrukking kan je deze niet meer in handen van een baby geven en is de knuffel echt voor decoratie).
  • Als je baby nog klein is zorg dat dat de knuffel niet te groot is dat hij over het hoofdje kan gaan liggen van je zoontje of dochtertje. Je kan de knuffel wel in een hoekje van het bedje leggen natuurlijk.
  • controleer de knuffel regelmatig of de knuffel niet kapot is als het al een wat ouder model is.

Wees op tijd met een extra exemplaar aanschaffen

Mocht je zoon of dochter een lievelingsknuffel hebben wees op tijd met een 2de of zelfs 3de exemplaar kopen zodat hij niet uitverkocht is als het echt een lievelingsknuffel is geworden.

zoek je een specifieke knuffel kijk dan eens op de site onder de knuffels of stuur een berichtje ik help graag mee zoeken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 98 reviews.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.