Welke knuffels zijn geschikt voor baby’s

Deezbabykamers heeft een groot assortiment knuffels maar niet alle knuffels zijn geschikt voor babys.

Soms worden er knuffels verkocht die erg lief en leuk eruit zien maar niet geschikt zijn voor kinderen van 0-3 jaar. Dat is niet zonder reden. veiligheid voor je kindje staat natuurlijk voorop. Vaak kan je in het label van de knuffel zien of de knuffel geschikt is ter decoratie voor je babykamer of echt om te knuffelen.

Baby’s kunnen zich vanaf 7 maanden echt gaan hechten aan hun knuffel. Welke dat is kan je zelf niet uitkiezen. Dat is de keuze van je kindje. Ook niet elke kindje heeft een lievelingsknuffel of knuffel waar ze niet zonder kunnen.

Als je een knuffel koopt kan je naast het label op de volgende andere details letten:

  • heeft de knuffel geen losse onderdelen zoals ogen of mond opgenaaid zitten. (Als de knuffel gepersonaliseerd is met een bedrukking kan je deze niet meer in handen van een baby geven en is de knuffel echt voor decoratie).
  • Als je baby nog klein is zorg dat dat de knuffel niet te groot is dat hij over het hoofdje kan gaan liggen van je zoontje of dochtertje. Je kan de knuffel wel in een hoekje van het bedje leggen natuurlijk.
  • controleer de knuffel regelmatig of de knuffel niet kapot is als het al een wat ouder model is.

Mocht je zoon of dochter een lievelingsknuffel hebben wees op tijd met een 2de of zelfs 3de exemplaar kopen zodat hij niet uitverkocht is als het echt een lievelingsknuffel is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 52 reviews.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.