Zwanger en welk invulboek kies ik dan?

Je bent zwanger en hoe leuk is het dan om je hele zwangerschap bij te houden in een mooi invulboek. Zo kan je later nog eens nalezen hoe je alles heb beleeft en mooi foto’s erbij plakken.

Welke boeken voor Zwangerschap er momenteel in het assortiment zijn heb ik hieronder een mooie collage van gemaakt met daarbij de plus en minpunten.

  1. Ik ben zwanger van Studio ins en outs.
  2. Mijn zwangerschapsdagboek van Sophie de Giraf.

Beide boeken zijn erg fijn en er passen veel foto’s in. Waarbij je bij het Studio ins en outs boek vooral veel zelf kan invullen en veel tekst zelf moet verzinnen. Is bij het boek van Sophie de giraf al veel vooraf ingevuld en is het vooral een kwestie van aanvullen.

Beide boeken zijn dus erg fijn en het ligt er geheel aan hoe creatief je zelf bent. Wil je zelf je creativiteit kwijt kunnen raad ik het boek van Studio ins en outs aan. Ben je wat minder creatief maar wil je wel je gehele zwangerschap vastleggen dan is het Boek van Sophie de Giraf een echte aanrader. Met allerlei leuke envelopjes en ruimte voor je echo’s en mooie zwangerschapsfoto’s maak je met dit boek helemaal een eigen mooie herinnering voor later.

Mochten er in de toekomst nog andere boeken bijkomen zal ik deze zeker hier ook neerzetten en samen met jullie delen wat de voor en nadelen per boek zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van deezbabykamers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 95 reviews.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.