pasen paaseitjes

Zwanger met Pasen

Tijdens de Pasen zwanger zijn.

Pasen wordt in een aantal culturen gezien als het feest van de vruchtbaarheid. Extra leuk dus om er aandacht aan te besteden wanneer je zwanger bent of net bevallen! Maar, dan heb je ook je handen vol en ben je vaak minder mobiel… Hoe maak je het dan toch gezellig? Vind hier wat leuke en makkelijke tips om de paasdagen zwanger door te komen.

Leg jij de lat hoog of maak je het jezelf makkelijk?

Wanneer je graag iedereen blij wil maken en graag alles organiseert kan het tijdens je zwangerschap en zeker tijdens de laatste loodjes best zwaar zijn. Leg daarom de lat niet te hoog. Het gaat tenslotte om de gezelligheid, het eventueel samenkomen indien dat natuurlijk mogelijk is. 

En uiteindelijk is de aandacht voor elkaar het belangrijkste.

Paasboodschappen doen !

Wanneer je inkopen voor het paasontbijt gaat doen is afhankelijk van wat je allemaal zou willen hebben. Maak op tijd een boodschappenlijstje. Indien je producten hebt die lang houdbaar zijn kan je die al eerder in huis halen. Zo hoef je alleen de minder houdbare producten nog in huis te halen. Daarnaast is het tegenwoordig erg makkelijk om je boodschappen te laten bezorgen aan huis. Makkelijk en scheelt een heleboel gesleep en tijd in de winkel.

Chocolade en paaseieren !

Heb je tijdens je zwangerschap een zwak gekregen voor chocolade en paaseitjes? Een leuk ding om te doen tijdens pasen en geheel in style is chocolade fondue deze kan je ook nog eens leuk combineren met lekkere aardbeien en ander fruit. Zo krijg je toch nog vitamines binnen. 

Je raam en eieren versieren !

Eieren versieren en schilderen blijven leuke dingen om te doen. Wist je dat je bij Deezbabykamers makkelijke paasstickers kunt bestellen. Zo kan je paaseieren op een makkelijke manier gezellig versieren. Ook is het leuk om raamstickers te hebben en je raam wat op te fleuren.

Paaseieren zoeken !

Paaseieren zoeken blijft ook altijd een leuke bezigheid om te gaan doen tijdens de paasdagen. Als je zeker wilt weten dat je alle paaseieren ook weer terug vind tel dan van te voren hoeveel paaseieren je er verstopt. Ook leuk is een afteken vel te maken zodat je alle gevonden paaseieren kan afvinken. Klik op onderstaande voorbeeld om het aftekenvel gratis te DOWNLOADEN bij Deezbabykamers

aftekenvelpasen

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

aftekenvelpasen

Geef een antwoord