Zwart / Wit kinderkamer inspiratie 2021

Vandaag een mooie blog over Zwart / wit kinderkamer. Toffe inspiratie tips en leuke must haves die niet mogen ontbreken in een Zwart / wit kinderkamer.

Zwart / wit is de kleur die overal bij past. In een tijd waarin alles heel snel veranderd en het lastig is om te kiezen. Het leuke van zwart / witte producten is dat je ze eigenlijk met alle kleuren wel kan mixen en matchen. Wat maakt dat je bijvoorbeeld in een babykamer door het bewust kiezen van een aantal zwart/ wit materialen en items je heel makkelijk kan switchen van kleur.

 

1. Hanglamp en plafondlamp zwart wit

Als eerste heb je in elke kamer verlichting nodig. Deze kan je effen houden maar ook met print.

Ik heb voor nu een rustige lamp gekozen hieronder zo kan je straks met de andere producten samen doet aan de Zwart / wit kinderkamer

2. Dekens

Als je vervolgens de lamp van hierboven combineert met een zwart met oker deken dan krijg je al een hele mooie rustige kamer.

Zoals ik hieronder heb laten zien kan je de printjes met een zwarte wafelstof combineren. Of je kiest voor een witte wafelstof en een mooie print.

3. Aankleedkussenhoes

De aankleedkussenhoezen zijn basic zwart en wit te krijgen maar ook prima de combineren met de zwart/ witte wafelstoffen. Ook hiervan heb ik hieronder weer wat leuke inspiratie tips neergezet.

Heb jij ook zwart /wit items in jouw babykamer?

Ik ben erg benieuwd naar wat jij hebt gebruikt aan aankleding en accessoires in je babykamer in zwart / wit. Laat hieronder je reactie achter!

 

Meer lezen?

Vond je dit artikel interessant en heeft het je geholpen? Deel dan dit artikel Wil je elke week een leuke Blog lezen like en volg dan via de Facebookpagina van Deezbabykamers. Hier publiceer ik elke week een nieuwe Blog om jullie op de hoogte te houden van alle babynieuwtjes en babygadgets.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord